Long Live the Crowdsurfer!

Search
Close this search box.

Wednes Mandra "Rabu" Keluarkan Single "Njajah Ati"

https://soundcloud.com/penakmusik/njajahati NJAJAH ATI ndek mbiyen kae neng Jepang¬† kene pisanan ketemu kowe bebungah lan nyenengke tekan ati ora ono enteke banjur kenalan terus kekancan bendino iso chattingan tuwuh tresno ning ati mbok primpeni ono ing alam ngimpi Reff: tak jak ketemuan rembugan mbahas jadian jawabanmu njaluk wektu seminggu yo uwis bakal tak tunggu aku ra […]